Büyükçekmece sahili, Mimaroba, Sinanoba ve Kamiloba bölgelerinde villa ve müstakil evlere yerinde yıkama. Halının yanında koltuk, köşe takımı ve berjer yıkama da aynı bölgede veriliyor.
Büyükçekmece'de villa ve müstakil ev yoğunluğu fazla olduğu için yerinde halı ve koltuk yıkama talebi diğer bölgelerin üzerinde. Alkent 2000, Mimaroba, Sinanoba ve Kamiloba'daki geniş villalarda duvardan duvara halılar, merdiven halıları ve büyük salon takımları için tam gün randevu veriyoruz.
Kumburgaz ve Celaliye sahil bandında yazlık kullanılan konutlarda mevsim sonu paketi uyguluyoruz: sezon kapanışında halı, yorgan, battaniye ve perdeler topluca alınıyor, kışın deponuzda temiz bekliyor.
Büyükçekmece'ye alım aracımız her gün çıkıyor; sabah verilen randevular aynı gün, öğleden sonra gelen talepler ertesi gün karşılanıyor.
Büyükçekmece koltuk yıkama: Ahmediye, Alkent 2000 ve Atatürk başta olmak üzere Büyükçekmece genelinde koltuk, köşe takımı, berjer ve sandalye yıkama hizmeti veriyoruz. Kumaş cinsi (keten, şönil, nubuk, kadife) ve döşeme yapısı önce kontrol ediliyor; sökülebilen kılıflar tesiste yıkanıyor, sökülemeyen döşemeler adresinizde ekstraksiyon makinesiyle temizleniyor. Koltuk yıkama ile halı yıkamayı aynı randevuda birleştirirseniz tek seferde alım yapıp ikisini birlikte teslim ediyoruz.
“Villada duvardan duvara halı vardı, taşıma imkânı yoktu. Yerinde yıkadılar, fanlarla kuruttular. Akşam eve girdiğimizde zemin kullanılabilir haldeydi.”
“Villada sekiz parça koltuk vardı, tam gün çalıştılar. Bahçe kapısından girerken bile örtü serdiler.”
“Yazlığı kapatırken bütün yorgan ve battaniyeleri aldılar. Kışın açtığımızda hepsi tertemiz ve kokusuzdu.”
“İpek detaylı halım için ayrı program uyguladıklarını söylediler. Saçaklar bile taranmış geldi.”